AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt üstü yere düşmek

Kahve falında sırt üstü yere düşmek

Kahve falında sırt üstü yere düşmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayırlı kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında sırt üstü yere düşmek gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Kahve falında sırt üstü yere düşmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında sırt üstü toprağa düşmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırt üstü düşmek giderlerin artış göstereceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sırt üstü çamura düşmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü yatmak hayırlı haberler getireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sırt üstü uyumak canla başla çalışacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir