AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis topu görmek

Kahve falında tenis topu görmek

Kahve falında tenis topu görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında tenis topu gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında tenis topu görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tenis oynandığını görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında tenis sahası görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tenis oynayanları görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa tenisi görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tenis kortu görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında masa tenisi raketi görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tenis maçı izlemek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir