AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis kortu görmek

Kahve falında tenis kortu görmek

Kahve falında tenis kortu görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sorunlarının azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tenis kortu gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında tenis kortu görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenis oynamak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında tenis maçı izlemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında tenis oynadığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında masa tenisi oynamak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenis oynayanları görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında tenis sahası görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında tenis oynandığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir