AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa tenisi masası görmek

Kahve falında masa tenisi masası görmek

Kahve falında masa tenisi masası görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, mal mülk sahibi olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masa tenisi masası gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında masa tenisi görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa tenisi oynamak birbirlerine her konuda destek olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tenis masası görmek yılmayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında masa tenisi raketi görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa tenisi masası görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında tenis sahası görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tenis raketi görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Kahve falında tenis oynayanları görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir