AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis oynadığını görmek

Kahve falında tenis oynadığını görmek

Kahve falında tenis oynadığını görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına delalet eder.

Kahve falında tenis oynadığını gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Kahve falında tenis oynadığını görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine inanılır.

Kahve falında tenis topu görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işarettir.

Kahve falında tenis oynayanları görmek ev sahibi olunacağına, güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında tenis maçı izlemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa tenisi oynamak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tenis raketi görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenis masası görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tenis öğrenmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir