AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis raketi görmek

Kahve falında tenis raketi görmek

Kahve falında tenis raketi görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenis raketi gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında masa tenisi raketi görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tenis raketi görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında raket oynamak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tenis sahası görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tenis kortu görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tenis oynandığını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Kahve falında tenis oynayanları görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenis öğrenmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir