AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis öğrenmek

Kahve falında tenis öğrenmek

Kahve falında tenis öğrenmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, isyan edeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret eder.

Kahve falında tenis öğrenmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında tenis öğrenmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında masa tenisi raketi görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına inanılır.

Kahve falında masa tenisi görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tenis oynamak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında tenis oynadığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya delalet etmektedir.

Kahve falında tenis topu görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüleceğine, ağlayacağına delalettir.

Kahve falında tenis maçı izlemek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına rivayet eder.

Kahve falında tenis kortu görmek bol kazanç getireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir