Kahve falında raket oynamak

Kahve falında raket oynamak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında raket oynamak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Kahve falında raket oynamak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalettir.

Kahve falında masa tenisi raketi görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tenis raketi görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Kahve falında yunus balığıyla oynamak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalettir.

Kahve falında karla oynamak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplanla oynamak istediklerini elde etmeyi başaracağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide top oynamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla oyun oynamak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir