AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis oynamak

Kahve falında tenis oynamak

Kahve falında tenis oynamak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tenis oynamak gördüyseniz:

  • Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında tenis oynamak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masa tenisi oynamak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tenis sahası görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tenis topu görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında tenis kortu görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında tenis raketi görmek güzel işlere imza atacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tenis oynadığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenis oynayanları görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir