AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenekede peynir görmek

Kahve falında tenekede peynir görmek

Kahve falında tenekede peynir görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hayatının da zorlaşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, rahatsızlık duyulacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tenekede peynir gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Kahve falında peynir tenekesi görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında teneke peynir görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında bir teneke peynir görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işarettir.

Kahve falında tenekede peynir görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında teneke yağ görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş teneke görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağ tenekesi taşımak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir