AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sıvı yağ vermek

Kahve falında birine sıvı yağ vermek

Kahve falında birine sıvı yağ vermek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında birine sıvı yağ vermek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında sıvı yağ görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ içmek kazancın yarı yarıya artacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sıvı yağ vermek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı sıvı görmek çok daha fazla adım atacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sıvı görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir