AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sıvı yağ vermek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teneke sıvı yağ görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ içmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıvı yağın döküldüğünü görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zengin için yoksulluğa işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir