AnaSayfa / Genel / Kahve falında teneke kutu görmek

Kahve falında teneke kutu görmek

Kahve falında teneke kutu görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teneke kutu gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda ileride pişmanlık duyacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında teneke kutu görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında teneke yağ görmek yeni bir adım atılacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tenekede peynir görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir teneke altın bulmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında teneke görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinyağ tenekesi görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, haneden birinin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş yağ tenekesi görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir