AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve yapmak

Kahve falında kahve yapmak

Kahve falında kahve yapmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve yapmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Kahve falında ölüye kahve yapmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak galibiyet kazanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patrona kahve yapmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya kahve yapmak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında birine türk kahvesi yapmak doğruluktan ayrılmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve yapmak ve içmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire kahve yapmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve yapmak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir