AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede fare görmek

Kahve falında tencerede fare görmek

Kahve falında tencerede fare görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalettir.

Kahve falında tencerede fare gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında tencerenin içinde fare görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına inanılır.

Kahve falında tencerede fare görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında dibi delik tencere görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işarettir.

Kahve falında tencereye süt koymak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tencere çorba görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere yakmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında boş düdüklü tencere görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında düdüklü tencere görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir