AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede tavuk görmek

Kahve falında tencerede tavuk görmek

Kahve falında tencerede tavuk görmek kötü bir duruma düşüleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede tavuk gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek ün ve itibar sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede tavuk görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden tencere almak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çizilmiş tencere görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, elindeki imkanların artacağına işarettir.

Kahve falında tencere yemeği görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek kötü duygularından arınacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında sarı tencere görmek bereketli bir döneme girileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir