Kahve falında ölüden tencere almak

Kahve falında ölüden tencere almak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden tencere almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında ölüden tencere almak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tencere hediye almak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına inanılır.

Kahve falında tencere kazan görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tencere içinde yemek görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tencere çorba görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş tencere görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli tencere görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere yemeği görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir