AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede kaynayan su görmek

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynayan su gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında tencerede su kaynatmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye işaret eder.

Kahve falında tencere kaynatmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında demlikte su kaynatmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, isteklerini yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir