AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere kapak görmek

Kahve falında tencere kapak görmek

Kahve falında tencere kapak görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında tencere kapak gördüyseniz:

  • Daha planlı hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında tencere kapağı görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapaklı tencere görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere ve kapak görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapaksız tencere görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere kapak görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diz kapağında yara görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe kapağı görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına tabir olunur.

Kahve falında kapak görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir