AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tencere dolma görmek

Kahve falında bir tencere dolma görmek

Kahve falında bir tencere dolma görmek hayal kırıklığına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tencere dolma gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Kahve falında tencere dolusu dolma görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında bir tencere dolma görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işarettir.

Kahve falında dolmalık fıstık görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında tepside dolma görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan dolması görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru biber dolması görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil dolma görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına işarettir.

Kahve falında dolma sarmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir