AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere kaynatmak

Kahve falında tencere kaynatmak

Kahve falında tencere kaynatmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çirkin amellere, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Kahve falında tencere kaynatmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Kahve falında tencerede kaynayan su görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Kahve falında tencerede su kaynatmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek işe zorla gidip geleceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere kaynatmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kaynamış yumurta soymak para yatıracağına ve zarar edeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt kaynatmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında kaynamış patates görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir