AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden su kaynattığını görmek

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden su kaynattığını gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Kahve falında yerden kaynayan su görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden su kaynattığını görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalet eder.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında kazanda su kaynatmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında çay suyu kaynatmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işarettir.

Kahve falında ateşte su kaynatmak hayırlı bir yola girileceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kara kazanda su kaynatmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun kaynamasını görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir