AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, uzak bir yola gidileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Kahve falında çaydanlıkta su kaynatmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rahata kavuşmaya işaret eder.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynayan çaydanlık görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çaydanlıktan su içmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında mavi çaydanlık görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında çaydanlık çay demlemek üzüntülü günler yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında küçük çaydanlık görmek statü atlayacağına, malının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir