AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt kaynattığını görmek

Kahve falında süt kaynattığını görmek

Kahve falında süt kaynattığını görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalettir.

Kahve falında süt kaynattığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında inek süt kaynatmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında süt kaynaması görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt kaynattığını görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kazanda kaynayan süt görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kaynayan süt görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında süt kaynatmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir