AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün kaynamasını görmek

Kahve falında sütün kaynamasını görmek

Kahve falında sütün kaynamasını görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, işinde zarar edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütün kaynamasını gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında tencerede kaynamış süt görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında süt kaynaması görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında sütü kaynatırken görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede kaynayan süt görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inek sütü kaynatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kaynatılmış süt görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynayan süt görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süt kaynatmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir