AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynamış patates görmek

Kahve falında kaynamış patates görmek

Kahve falında kaynamış patates görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kaynamış patates gördüyseniz:

  • Herşeye inanırsanız sebepsiz yere telaşlanmış ya da kızmış olursunuz.

Kahve falında patates kaynatmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında kaynamış patates görmek kırgınlıkların geçeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynatılmış patates görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vişne kaynatmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ocakta kaynayan yemek kendisine uğur getireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kaynına sarılmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana kaynatmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Kahve falında reçel kaynatmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir