AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere ve kapak görmek

Kahve falında tencere ve kapak görmek

Kahve falında tencere ve kapak görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencere ve kapak gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Kahve falında kapaklı tencere görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tencere ve kapak görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, en pahalı evlerde oturacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere kapağı görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere kapak görmek gönlündeki gibi sevileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine delalettir.

Kahve falında kapaksız tencere görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalet kapağı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında şişe kapağı görmek helal lokma yiyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında mavi kapak toplamak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir