AnaSayfa / Genel / Kahve falında saf temiz su görmek

Kahve falında saf temiz su görmek

Kahve falında saf temiz su görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işe ve aşa kavuşacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saf temiz su gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında saf temiz su görmek azap çektiğine, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret eder.

Kahve falında saf su görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saf su içmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında saf görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında ön saflarda namaz kılmak iyi kısmetleri olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında namazda saf tutmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz saf tutmak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında ön safta namaz kılmak çok zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir