AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyla yıkanmak

Kahve falında temiz suyla yıkanmak

Kahve falında temiz suyla yıkanmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sıkıntıların artacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında temiz suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bol temiz su görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz ve berrak su görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz yağmur suyu görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bardakta temiz su görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında temiz içme suyu görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine inanılır.

Kahve falında temiz suya idrar yapmak kariyer planının altüst olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık ve temiz su görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir