AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz içme suyu görmek

Kahve falında temiz içme suyu görmek

Kahve falında temiz içme suyu görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında temiz içme suyu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında temiz içme suyu görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında temiz su içtiğini görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalettir.

Kahve falında içi temizlenmiş balık görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz beyaz iç çamaşırı görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında temiz deniz suyu görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bol temiz su görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz berrak su içmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir