AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda yürümek

Kahve falında temiz suda yürümek

Kahve falında temiz suda yürümek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, yeni işlere atılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, ayrıcalık elde edeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda yürümek gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında temiz suda yürümek geleceğe dair planlar yapacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suda yüzdüğünü görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz suda yılan görmek zor bir döneme gireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bazı engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda banyo yapmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir