AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda yıkanmak

Kahve falında temiz suda yıkanmak

Kahve falında temiz suda yıkanmak yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda yıkanmak gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak büyük başarılara imza atılacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında temiz suda kurbağa görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir