AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su vermek

Kahve falında temiz su vermek

Kahve falında temiz su vermek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, fenalıkta bulunmaya, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yalan söyleyeceğine, huzurlu günler geçirileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, güzel bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında temiz su vermek gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında temiz suyun içinde olmak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette temiz su görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında temiz duru su görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su dökmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında temiz suyun içine girmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir