AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyun içine girmek

Kahve falında temiz suyun içine girmek

Kahve falında temiz suyun içine girmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında temiz suyun içine girmek gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Kahve falında temiz berrak suya girmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, rakipsiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz bir suya girmek rızkının azalacağına, yerinde saymayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içine girmek esenliği bulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suya girmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz denize girmek sorunlarının ortadan kalkacağına, atılan adımların zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında temiz tuvalete girmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Kahve falında temiz eve girmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz göle girmek sevinçli haberlerin alınacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir