AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su içinde olmak

Kahve falında temiz su içinde olmak

Kahve falında temiz su içinde olmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde olmak gördüyseniz:

  • Aslında karşı tarafa vermek istediğiniz bir mesaj varken, anlamsız tartışmaların içerisine girerek asıl yapmak istediğiniz şeyi unutabilirsiniz.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına yorulur.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içinde yürümek her zaman çok mutlu olacağına, güzel bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir