AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su üzerinde yürümek

Kahve falında temiz su üzerinde yürümek

Kahve falında temiz su üzerinde yürümek övgü dolu sözler duyacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında temiz su üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Kahve falında temiz su içinde yürümek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yürümek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalet eder.

Kahve falında temiz su üzerinde yürümek endişe veren durumların düzeleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında temiz karda yürümek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda yürümek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, geniş bir rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz derede yürümek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz yolda yürümek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyuda temiz su görmek rahata ereceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir