AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kazanca kavuşacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yetim sevindireceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kurbağa gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret eder.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kurbağa görmek işlerinin büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde kurbağa görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ev içinde kurbağa görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kurbağa görmek saygınlığını yitireceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir