AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla duş almak

Kahve falında sıcak suyla duş almak

Kahve falında sıcak suyla duş almak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla duş almak gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Kahve falında sıcak suyla duş almak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak duş almak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle duş almak zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulur.

Kahve falında sokakta duş almak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında birine duş aldırmak şifa göreceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında duştan çıkan birini görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda duş almak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına yorulur.

Kahve falında kadınla duş almak kazancın katbekat artacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir