AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suya düşmek

Kahve falında temiz suya düşmek

Kahve falında temiz suya düşmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatını ailesine adayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz suya düşmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında temiz suya düşmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içine düşmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında su temiz su görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Kahve falında temiz yağmur suyu görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz akar su görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol temiz su görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz su kusmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, işlerinin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir