AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su bulmak

Kahve falında temiz su bulmak

Kahve falında temiz su bulmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su bulmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ya da rekabet içeren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında temiz su bulmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz berrak su görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol temiz su görmek zorlukların baş göstereceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz dalgalı su görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz dereden su içmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Kahve falında temiz ve berrak su görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su aramak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir