AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz hava görmek

Kahve falında temiz hava görmek

Kahve falında temiz hava görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına yorulur.

Kahve falında temiz hava gördüyseniz:

  • Yoksa işleriniz olumsuz yönde etkilenecek.

Kahve falında temiz hava görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine inanılır.

Kahve falında temiz hava almak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında sisli hava görmek başarılarını ispat edeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında açık havada yatmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında havaya fırlatılmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabaların havada uçtuğunu görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında havada görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında havada kaya görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, düşmanına galip geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir