AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaların havada uçtuğunu görmek

Kahve falında arabaların havada uçtuğunu görmek

Kahve falında arabaların havada uçtuğunu görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabaların havada uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Kahve falında havada uçan araba görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında arabaların havada uçtuğunu görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine inanılır.

Kahve falında havada uçan balık görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalet eder.

Kahve falında havada uçan şeyler görmek yönetici makamına oturacağına, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya inanılır.

Kahve falında havada uçan kuşlar görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalettir.

Kahve falında havada uçan uçak görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, büyük paralara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada uçan gemi görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sağlığın da bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir