AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada kaya görmek

Kahve falında havada kaya görmek

Kahve falında havada kaya görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında havada kaya gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında havada kaya görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaya kırmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında deniz kenarında kayalık görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, onu borçtan kurtaracağına işarettir.

Kahve falında kayalıklara tırmanmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulur.

Kahve falında kayaların üzerinde yürümek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında kayalıklara çıkmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Kahve falında kayatuzu görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kayaların parçalandığını görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir