AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık havada yatmak

Kahve falında açık havada yatmak

Kahve falında açık havada yatmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık havada yatmak gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında açık havada yatmak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında açık havada uyumak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalet eder.

Kahve falında açık hava görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada yıkanmak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında açık havada yürümek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık hava sineması görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında açık havada oturmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Kahve falında açık havada namaz kılmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir