AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz hava almak

Kahve falında temiz hava almak

Kahve falında temiz hava almak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalettir.

Kahve falında temiz hava almak gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında temiz hava görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz hava almak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havada yılan görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havada helikopter görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet eder.

Kahve falında güneşli hava görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında havaların ısındığını görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada bisiklet görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında güneşli bir hava görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir