AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz denize girmek

Kahve falında temiz denize girmek

Kahve falında temiz denize girmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, başka işler deneyeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında temiz denize girmek gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Kahve falında temiz denize girmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında temiz berrak suya girmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz eve girmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, mutlulukların yarım kalacağına yorulur.

Kahve falında temiz göle girmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, karasızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bir suya girmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, başarılarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında temizlik işine girmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz havuza girmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suya girmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir