AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir suya girmek

Kahve falında temiz bir suya girmek

Kahve falında temiz bir suya girmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında temiz bir suya girmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında temiz berrak suya girmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz bir suya girmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, rızkının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suya girmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında temiz suyun içine girmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Kahve falında temiz tuvalete girmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında temizlik işine girmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, umutlarını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında temiz bir eve girmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz denize girmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir