AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suya girmek

Kahve falında temiz suya girmek

Kahve falında temiz suya girmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suya girmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında temiz berrak suya girmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işarettir.

Kahve falında temiz bir suya girmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içine girmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suya girmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında temiz bir eve girmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz göle girmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz eve girmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında temiz havuza girmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir