AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlik işine girmek

Kahve falında temizlik işine girmek

Kahve falında temizlik işine girmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hem verimi yükselteceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temizlik işine girmek gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Kahve falında temizlik işine girmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında işyerinin temizlendiğini görmek hayatına bakacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz işyeri görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Kahve falında işyerinde temizlik yapmak eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir işyeri görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde temizlik yaptığını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına tabir olunur.

Kahve falında temizlik işinde çalışmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Kahve falında işyerini temiz görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, her istediğini elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir