AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çamaşır yıkamak

Kahve falında temiz çamaşır yıkamak

Kahve falında temiz çamaşır yıkamak evli ise çocuk sahibi olacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında temiz çamaşır yıkamak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz çamaşır görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ipte temiz çamaşır toplamak düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz temiz çamaşır görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz iç çamaşırı görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında temiz yıkanmış çamaşır görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katlanmış temiz çamaşır görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında temiz çamaşır asmak ferah bir döneme girileceğine, azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir